Machine Gun Kelly áll a héten a Billboard lista élén

2022.04.05. - 14:00
MGK "Mainstream Sellout" című korongja már a megjelenésével az albumlistája élén debütált –  derült ki a Billboard magazin eheti beszámolójából.
Machine Gun Kelly áll a héten a Billboard lista élén

Machine Gun Kelly legújabb albumából, amióta március 25-én piacra dobta már közel  95 000 példány kelt el. A „Mainstream Sellout” a zenész második korongja, amellyel vezeti a Billboard 200-as listáját – 2020-ban ezt a teljesítményt a “Tickets to My Downfall”-al érte el.

Ez nem véletlen, hiszen a „Mainstream „ellout” továbbviszi a „Tickets To My Downfall” örökségét, és most már szinte biztosan állíthatjuk, hogy Machine Gun Kelly búcsút intett a klasszikus hiphopnak. Ennek a lemeznek a producere is Travis Barker volt, akivel már az előző albumon is együtt dolgoztak.

MGK, akik az évek során stílusikonná is vált, a megjelenéssel egy időben különleges módon fedte fel az új lemez dallistáját: a 16 dalhoz ugyanennyi különböző Dolce & Gabbana-felsőt készíttetett. A ruhadarabokat egyenként vette le magáról, és mindegyiken egy-egy újabb dalcím szerepelt.

A Billboard lemezlista második helyén ezen a héten továbbra is Lil Dirk és a „7220” címet viselő lemeze áll, amelyből eddig 63 000 kópia fogyott.

A slágerlista harmadik helyén – megőrizve múlt heti pozícióját –  a legjobb animációs filmnek járó Oscar-díjat elnyerő Encanto zenéje áll. A filmzenéből eddig 58 000 példányt vásároltak.