Maluma és JLo bemutatták közös filmjük zenéjét – mutatjuk a tracklistet

2022.02.08. - 13:00
A héten kerül a mozikba Jennifer Lopez legújabb romantikus vígjátéka, amelyben Owen Wilson mllett Maluma a pertnere. JLo nem csak a kamerák előtt szavazott bizalmat a fiatal kollégájának, hanem a mikrofon mögött is, ugyanis a film soundtrackjét is együtt jegyzik.
Maluma és JLo bemutatták közös filmjük zenéjét – mutatjuk a tracklistet

A zenéről

A napokban debütált az idei Valentin-naphoz kapcsolódó mozi, a Vegyél el! hivatalos soundtrackje, rajta 13 felvétellel, köztük  Jennifer Lopez és Maluma 2020-as közös slágerével „Pa’ Ti“-vel, amelyet Lopez, Maluma, Andrea Elena Mangiamarchi ( vagy ahogy inkább ismert: Elena Rose), Jon Leone és Edgar Barrera közösen írtak, és amelyet producerként a Leone- Barrera páros jegyez; valamint Maluma „Segundo“ című balladájával,  amelyet Edgar Barrerával közösen szereztek. Az albumról már két másik dal is megjelent:  film főcímzenéje, a “Marry Me”, és az “On My Way.” Előbbit három napja hallhatta először élőben a közönség, a  The Tonight Show Starring Jimmy Fallon-ban.

A filmről

A Vegyél el, vagyis a Marry Me Mary című filmben Kat, akil Lopez alakít, és Bastian akit Maluma jatszik, nagy popsztárok, és a rajongók előtt, a színpadon akarják kimondani egymásnak a boldogító igent, de Kat az utolsó pillanatban megtudja, hogy párja hűtlen volt hozzá. Ezért kiválaszt a tömegből egy ismeretlen fiatalembert – Owen Wilsont- , aki igazi rajongóként a Marry Me, vagyis Gyere hozzám feleségül feliratú táblát tartja a magasban. A filmet olyan hírességekkel dobják fel, mint Sarah Silverman, az egyik legkiválóbb, tabukat nem ismerő amerikai komika, illetve Jimmy Fallon komikus, tévés személyiség, akit több mint 51 millióan követnek a Twitteren.

A Vegyél el! február 10-én debütál a hazai mozikban, azt viszont már tudjuk, hogy ezeket a dalokat hallhatjuk a különböző jelenetek alatt – íme, a tracklist:

 

  1. Coolidge Crew – “Here Comes The Bride”

 

  1. Jennifer Lopez & Maluma – “Marry Me (Kat & Bastian Duet)”

 

  1. Jennifer Lopez & Maluma – “Pá Ti (For You)”

 

  1. Jennifer Lopez – “Church”

 

  1. Maluma – “1 En 1 Million”

 

  1. Jennifer Lopez – “Love of My Life”

 

  1. Jennifer Lopez – “After Love (Part 1)”

 

  1. Jennifer Lopez & Maluma – “Marry Me (Ballad)”

 

  1. Maluma – “Segundo”

 

  1. Jennifer Lopez – “On My Way (Marry Me)”

 

  1. Jennifer Lopez – “Nobody’s Watching (Marry Me)”

 

  1. Jennifer Lopez – “Love Of My Life” [Arkadi Remix]*

 

  1. Jennifer Lopez & TELYKast – “On My May (Marry Me)” [TELYKast Remix]

 

Fotó: Universal Studios