Már Barbie is rárepült a Top Gunra

2022.01.10. - 07:00
A Tom Cruise főszereplésével készült kultfilm, a Top Gun folytatására a pandémia miatt többet kellett várni, ám az biztos, hogy immár több generációs rajongótáborra tesz szert. A Top Gun: Maverick című film női pilótája ugyanis már Berbie-ként "él" tovább, a baba pedig valószínűleg az elsőgenerációs rajongók gyerekeinek - vagy saját maguknak -  karácsonyi ajándékaként került a fa alá.
Már Barbie is rárepült a Top Gunra

Még az ünnepek előtt, két hét alatt elfogyott a boltokból Amerikában a Top Gun témájú Barbie-baba, amelyet Natasha Trace pilóa ihletett, akit Monica Barbaro alakít a várva várt Top Gun: Maverick című filmben. A Mattel játékcég szerint Natasha modern szerepmodell, mert okos és tehetséges, aki kivívja társai megbecsülését, mert átlépi a határokat földön és levegőben egyaránt. A baba nagy sikere előrevetíti, hogy pár év múlva az egyes példányokért mélyen a zsebükbe nyúlnak majd a gyűjtők az árveréseken.

A Top Gun: Maverick – hazai bemutatója – az világpremier többszöri halasztás aután – előreláthatóan 2022. május 26-án lesz.

Fotó: Victor Chavez/Getty Images