Már belenézhetünk 2023 leg botrányosabbank ígérkező filmjébe

2022.09.15. - 10:00
A több mint három órás produkcióról már hónapok óta a jövő év „legbotrányosabb és legszórakoztatóbb” filmjeként beszélnek. A sztárszereposztással készült, Hollywood aranykorában játszódó Babylon – amelynek korhatár besorolása körül is áll a bál – a múlt század 20-as éveiben játszódik, amikor a némafilmeket kezdték kiszorítani a hangosfilmek.
Már belenézhetünk 2023 leg botrányosabbank ígérkező filmjébe

“A Babylon egy eredeti eposz, mely az 1920-as években játszódik Los Angelesben. A főszereplők, Brad Pitt, Margot Robbie és Diego Calva mellett a szereplőgárdát színesíti még többek közt Jovan Adepo, Li Jun Li és Jean Smart is. A túlméretezett ambíciók és elképesztő különcségek krónikája több karakter emelkedését és bukását követi nyomon a féktelen dekadencia és züllöttség korszakában a korai Hollywoodban” -olvasható a produkció hivatalos beharangozójában.

Az Oscar-díjas Damien Chazelle nagyszabású mesterművet akart létrehozni, ami a bennfentesek szerint sikerült is neki, csak az a kérdés, a legszigorúbb korhatáros besorolással hogyan lesz belőle nagy anyagi siker.

Nemrég a hírek még arról szóltak, hogy  Chazelle és Paramount azon vitatkoznak, bemutassák-e az eredeti változatot az őszi fesztiválszezonban. A stúdió attól tart, ha már akkor mindenki kiborul rajta, és dühöng miatta egészen az Oscar-gáláig, ez baljós árnyat vethet a film jövőjére. Ha sikerül meggyőzni Chazelle-t, hogy vágja meg a filmet, nincs ok aggodalomra, de a rendező egyelőre nem áll kötélnek.

https://youtu.be/1Zq17ZpaGoo