Már remixek is készültek Cyril "Stumblin' In" feldolgozásából

2024.04.09. - 08:00

Az ausztrál DJ-producer, CYRIL figyelemre méltó hírnévre tett szert “Stumblin’ In” című feldolgozásának köszönhetően, mely valósággal felrobbantotta a TikTokot: Ausztrálián és Új-Zélandon át egészen a német Bayern München focicsapatig készültek videók a track zenei aláfestésével. A felvétel néspzerűsége azóta is töretlen, amit az is ejelez, hogy nemrég több nemezetközileg elosmert DJ is remixet készített belőle.

Már remixek is készültek Cyril  "Stumblin' In" feldolgozásából

CYRIL igazán hosszú utat tett meg, hiszen több kreatív elektronikus felvétel is fűződik nevéhez, de a nagy áttörést a “Stumblin’ In” hozta meg számára. Egy TikTok-videóval startolt, és végül hihetetlen lavinát indított el: megjelenése óta csaknem 4,3 millió megtekintést, 156 ezer kommentet és 37 ezer mentést gyűjtött össze a platformon.

A Spotifyon már 70 milliós meghallgatást elérő felvétel sorra hódította meg a nemzetközi rádiós listákat, hazai népszerűségét pedig bizonyítja, hogy a Shazam Top 10-es listájáról szinte kirobbanthatatlan. A sikerek megerősítéseként, ezúttal remixek is érkeztek olyan neves producerektől, mint Arno Cost & Norman Doray…

….vagy LUNAX