Még az ’USB’-t ki sem húztuk, megérkezett a következő Fred again..-lemez!

2024.09.12. - 10:00
A korong címválasztása -„ten days”- nem véletlen:, hiszen tíz napról szóló, tíz dal került fel rá.
Még az ’USB’-t ki sem húztuk, megérkezett a következő Fred again..-lemez!

Az idei Sziget Fesztivál nagyszínpadán fellépett dj-producer zseni, Fred again.. az egész világon ünnepelt ’USB’ albumának megjelenését követően alig öt hónappal új nagylemezt adott ki. Az új, „ten days” című gyűjteményen szerepel a masszív hallgatottságú Anderson .Paak-kal és CHIKA-val közös „places to be”, és Obongjayar kollaborációja is, az „adore u”. Hallhatunk még többek között Skrillex, The Japenese House, Sampha és SOAK közreműködéseket.

Fred az albumról korábban így mesélt az Instagram oldalán: „Az új lemezemet „ten days”-nek hívják. Tíz dal tíz napról. Az elmúlt évben sok, naggggyon őrült pillanat volt, de ezek közül mindegyik alapvetően nagyon apró, csendes, intim pillanat volt.

Egyesek közülük olyanok, mint a legintenzívebben vidám dolgok, amiket valaha éreztem, és némelyik meg pont az ellenkezője.

Vannak napok, amikor nem akarok sokat beszélni, mert nem én vagyok az egyetlen, akinek az egy fontos nap volt, ha ennek van bármi értelme is..”

A „ten  days” most sem szűkölködik változatos featekben, így Skrillex, Jozzy, Jim Legxacy, Sampha, SOAK, Anderson .Paak, CHIKA, duskus, Four Tet, Joy Anonymous, Emmylou Harris, The Japenese House és Scott Hardkiss, Obongjayar is felkerült az előadó listájára.

Az album tíz dala itt hallgatható meg:

A lemez fizikai formában is még idén, október 25-én kerül a boltok polcaira.