Megan Thee Stallion és Dua Lipa egy igazán édes meglepetéssel készült

2022.03.11. - 15:00
A két többszörös Grammy-díjas szupersztár egy érzéki pop újdonsággal mutatja meg, mire képes a női összefogás! A "Sweetest Pie" című vadonatúj közös daluk igaz girl-power track, amely biztosan felperzseli a lejátszási listákat,
Megan Thee Stallion és Dua Lipa egy igazán édes meglepetéssel készült

Dua Lipa napjaink egyik legsikeresebb énekesnője, legutóbbi, „Future Nostalgia” lemeze valósággal felforgatta a világot – a korong dalai merészen egyesítették a modern pop és a retro dance stílusjegyeket, a végeredmény pedig eszméletlen fogadtatást kapott a rajongóktól és a szakmától egyaránt. Bár Dua jelenleg a pandémia miatt korábban elhalasztott világkörüli turnéján népszerűsíti a gigaslágereket felsorakoztató kiadványt, azért egy vérpezsdítő új kollaborációra is maradt ideje.

A „Sweetest Pie”-t  Megan Thee Stallion-nel hozta tető alá, a cukormázas végeredmény pedig biztos favorit lesz a mindkét rajongótábornál: Dua karakteres vokálja és Megan ütős rapbetétei egy vadító, lüktető közösben válnak eggyé. A ’csajhimnusz’ nem mellesleg Megan soronkövetkező albumának előfutára is egyben.

Idén Dua saját podcast műsora is elstartolt Dua Lipa: At Your Service néven, a legutóbbi adásban pedig Megannel az új dal kulisszatitkai mellett többek között arról is beszélgettek, hogy mennyire fontos a női előadóknak támogatni egymást.

Az megakollab tüzes klippel debütál, amit az eszméletlen látványvilágáról ismert Dave Meyers rendezett. A kisfilm egy túlfűtött, különleges világba enged betekintést, ahol az erdő mélyén a férfiaknak Dua és Megan forró duójától szabályosan menekülniük kell.