Megan Thee Stallion új dala bevállalós videót kapott

2024.05.21. - 10:00

A hiphop egyik legmerészebb dívája, Megan Thee Stallion a vadonatúj single-je, a „BOA”a szó szoros értelmében is nagyot üt. Az új trackben, amely Gwen Stefani 2004-es klasszikusát, a „What You Waiting For?” című gigaslágerét gondolja újra, Megan vad ütemei kerekednek felül LilJuMadeDaBeat zenei producer beatjei felett.

Megan Thee Stallion új dala bevállalós videót kapott

A „BOA” Megan kígyó tematikáját viszi tovább  a „HISS”-t 2024 januárjári és a „Cobra”-t 2023 novemberi megjelenését követően. Előbbi nemcsak a Billboard Hot 100 ranglista 1. helyén debütált, de ez lett az első rapszám szóló, női előadótól, amely a Billboard Global 200 világlista élén nyitott.

Megan érdekes megoldást talált arra, hogyan vezesse fel új, pikáns zenéjét, ugyanis azzal indított, hogy visszahozta a #MeganMonday freestyle-ozáson alapuló koncepcióját egy „I Think I love Her Freestyle” című felvétellel. A houstoni rapper YT-videójában Gucci Mane ikonikus dalának instrumentálja felett rappelt.

Az új track, a „BOA” akkor érkezik, amikor Megan a „Hot Girl Summer” amerikai és európai turnéjára készülvideóklipj. Külön figyelmet érdemel, a adal klipje is, amely  amellett, hogy tele van zseniális utalásokkal a 2000-es évek videójáték-kultúrájáról, az énekesnő  kacérabbnál kacérabb szettjeinek bemutatását is továbbviszi.