Megan Thee Stallion vezeti a Billboard kislemezlistáját

2024.02.08. - 08:15

Megan Thee Stallion „Hiss” című felvétele a héten a tengerentúli slágerlista élére állt. Ez az amerikai rapper harmadik #1 felvétele a Billboard Hot 100-on.

Megan Thee Stallion vezeti a Billboard kislemezlistáját

Megan Thee Stallion 2020 májusában egy héten át foglalta el az első helyet az amerikai kislemezlistán, a Beyoncé-val közös, “Savage” című slágerrel. Ugyanebben az évben augusztusban négy héten át vezette a toplistát – akkor Cardi B-vel és a „WAP” című dalukkal.

Egy másik rapper, Jack Harlow, az első helyről a másodikra csúszott vissza, miután pályafutása legjobbjaként négy hétig vezette a listát a „Lovin on Me” című számmal. Taylor Swift Cruel Summer című dalával egy helyet rontott, így a héten a harmadik. Teddy Swims „Lose Control” című felvétele tartja a pozícióját, és a héten is a negyedik, míg Tate McRae és a „Greedy” egy helyet rontott, így a héten az ötödik a Billboard kislemezlistáján.

A Top 10-ben találjuk még Zac Brown és Kacey Musgraves közös felvételét, az „I Remember Everything”-et – amely tavaly szeptemberben egy hétre vezette is az amerikai slágerlistát – ,Doja Cat és az „Agora Hills” stabilan tartják a hetedik helyüket. A dalszerző, énekes Benson Boone ’Beautiful Things” című dala nagyott lépett előre: a tizenötödikről a nyolcadik helyre, ezzel pedig Boone-nak először sikerül bekerülnie a Top10-be. 21 Savage egy helyet javított, így a héten a kilencedik helyre került, míg a tizedik helyen a SZA és a „Snooze” című száma áll.

Fotó: Noam Galai/Getty Images