Megérkezett Andro és a Wellhello közös nyári dala

2022.06.22. - 13:50
A Wellhello-t - Fluor Tomi és Diaz kettősét - senkinek nem kell bemutatni, csakúgy, mint Androt, a Rádió 1 DJ-jét. Amikor pedig ez a három fiú egyesíti a zenei erejét abból biztos, hogy jó kis sláger születik: „félúton a Wellhello és az Andro stílus között”, ez a Crush.
Megérkezett Andro és a Wellhello közös nyári dala

A fiúk a dalpremier kapcsán, tegnap reggel Balázséknál meséltek az új felvételről, ami Andro meghatározása szerint egy “zongorajátékkal kiegészült, house-os alapokon nyugvó, szerelmes, nyárias pop dal lett”. Jellegében pedig valahol félúton áll a Wellhello és az ő zenei stílusa között – tette hozzá a Rádió 1 WORLD IS MINE Radio Show szombat esti rezidens lemezlovasa.

A Crush ötlete már 2019-ben megszületett, és több változata is készült, ám a pandémia közbeszólt, leálltak a bulik, így a dal is parkolópályára került – hogy most egy teljesen új változatban, igazi életigenlős nyári slágerként lehessen rá bulizni (is).

A Crush-hoz Tiszeker Dani készített klippet, amelyet – ahogyan Fluortól megtudhattuk – Wes Anderson mesevilága ihletett: