Megérkezett Fred Again.. és a Swedish House Mafia közös felvétele

2022.07.29. - 14:00
Ahogyan Fred again.. korábban bejelentette a közösségi platformjain, ma, július 29-én kiadjta vadonatúj dalát, „Turn On The Lights Again..” címmel és a Swedish House Mafia társaságában. A számról már kiderült, hogy a Future, 2012-es „Turn On The Lights” című kasszasikerét használta fel, amit valami egészen új, klubbangerré transzformáltak az együttműködők.
Megérkezett Fred Again.. és a Swedish House Mafia közös felvétele

Fred again.. „Turn On The Lights Again..” című legújabb felvétele, egy földön túli együttműködés a modern tánczene titánjaival, a Swedish House Mafiával és az amerikai rap királyával, Future-rel. A vadonatúj track Future, 2012-es „Turn On The Lights” című slágerét használta fel, amit valami egészen friss és előremutató, klubbangerré transzformáltak az együttműködők.

A ‘Jungle’ után – amelyhez egy zúzós Rico Nasty Remix is készült a közelmúltban -, és amely Fred legutóbbi, Londonból közvetített Boiler Room sessionjén készült, a ‘Turn On The Lights again…’ egy rögtönzött svédországi stúdiómunkából született. Miután Future ‘Turn On The Lights’ videoklipjéből használt sample-t felpakolta az akkor még csak félkész alapra, rögtön megmutatta a Swedish House Mafiának, majd a trióval (Axwell, Steve Angello & Sebastian Ingrosso) oda-vissza küldözgették egymásnak, hogy a végső mixet elkészítsék. Fred a Tik Tok-on egy vírusklippel robbantotta be a promót, amely már több mint 3,7 millió megtekintést ért el a platformon.

Fred again.. már tesztelte, új nagyugrását a TikTokon egy részlettel, amely nem várt virális sikert aratott, a hangot használó videókat azóta több mint 25 millióan nézték meg, és több mint 12 ezer felvétel készült belőle.

Fred – aki eddig több mint 350 milliószor streaminggel rendelkezik az EDM szerelmeseinek reflektorfényébe kerülv – egyébként korábban dolgozott már a Swedish House Mafiával, a trió debütáló albumán szereplő számában producerként tűnt fel.