Megidézi a nyarat a Coldplay-sláger új remixe

2024.09.24. - 08:00
A zenekar „Music Of The Spheres” turnéja alatt, düsseldorfi állomásuk backstage stúdiójában készítette el a felvételt Zerbbel közösen.
Megidézi a nyarat a Coldplay-sláger új remixe

A Coldplay hazánkban, a Puskás arénás koncertje során jelentette be és játszotta el a „feelslikeimfallinginlove” című lemezbejelentőt. A legújabb felvételhez nemrég egy vibráló, ibizai hangulatú remix készült az elismert brazil dj-producer, Zerb jóvoltából. 

A zenekar még mindig tartó „Music Of The Spheres” turnéja alatt, düsseldorfi állomásuk backstage stúdiójában készítette el a felvételt, Zerbbel közösen.

A frontember, Chris Martin és a gitáros, Jonny Buckland daluk új verziójához új gitárrészeket rögzítettek, és Zerb is bepillantást nyújtott a düsseldorfi stúdióülés kulisszái mögé, hogyan is sikerült megegyezniük a hangzásban.

A videóklipet, amelyben Chris Martin és Christian Fandrey, düsseldorfi táncos szerepel – július végén forgatták Helsinki utcáin, a formáció négy teltházas bemutatója között.

A ’feelslikeimfallinginlove’ az első single a Coldplay közelgő, tizedik albumáról, a ’Moon Music’-ról, amely 2024. október 4-én jelenik meg. Ez a lemez új mércét állít majd fel a fenntarthatóság terén, hiszen 100%-ban újrahasznosított műanyag palackokból készül.

📷 Anna Lee Webres