Megtörte a csendet Rag’n’Bone Man

2024.06.07. - 10:00

A brit énekes, aki érzelmes blues hangzásával szerzett magának hírnevet, és hosszú ideje nem jelentkezett önálló felvétellel, bemutatta vadonatúj kislemezét, a “What Do You Believe In?”-t.

Megtörte a csendet Rag’n’Bone Man

A régóta várt, új dal fontos mérföldkő a karrierjében – bemutatja Rag’n’Bone Man a családi élet nyújtotta vigaszhoz vezető útját.
A személyes élmények ihlette szám olyan témákat boncolgat, mint a veszteség, az apaság és hogy megtaláld az értelmet a nehézségekben is. A dal az élet univerzális kérdéseivel foglalkozik, hangsúlyozva a család fontosságát, mint vigasz és erő fontosságát.

A “What Do You Believe In?” bemutatja Rag’n’Bone Man fejlődését előadóként, ötvözi a soul elemeit a 2000-es évek hip-hop zenéjével – azzal a műfajjal, amely hatalmas hatást gyakorolt a zenéjére.
Több mint 9 milliárd streammel világszerte, Rag’n’Bone Man hangját és zenéjét az egész világon jól ismerik és szeretik. Az énekes most ezzel az új, érzelmes zenei vallomással, visszatér gyökereihez, miközben alkotóként új területeket fedez fel.