Megvannak a Coachella idei headlinerei

2022.01.13. - 13:30
Billie Eilish, Harry Styles, Kanye West – vagyis Ye – és a Swedish House Mafia lesznek tavasszal a legendás fesztivál kiemelt fellépői – jelentették be a szervezők. A Cochellát 2022-ben április 15-17, valamint 22 –24 között rendezik.
Megvannak a Coachella idei headlinerei

A Coachella ma már fogalom, a zene – és fesztiválrajongók Mekkája, ahová a világ minden pontjáról érkezik a közönség.  A kaliforniai Indioban található Empire Polo Club területén rendezett fesztiválra idén áprilisban 250 ezer látogatót várnak, akik többek közt Billie Eilish, Harry Styles, Kanye West, a Swedish House Mafia, FINNEAS és STROMAE, Dija Cat, Megan Thee Stallion koncertjein bulizhatnak.

A többszörös Grammy-díjas Billie Eilish egyébként a Coachella történetének legfiatalabb headlinere, Harry Styles pedig először lép színpadra ebben a minőségében, míg Kanye West és és a Swedish House Mafia számára ez lesz a második alkalom.

A Coachella fesztivál az utóbbi két évben a pandémia miatt elmaradt, így nem csoda, hogy az idei eseményre a meghirdetését követő 24 órában minden jegy elkelt.

A  Coachelláról azonban az sem marad le, aki nem jutott jegyhez, ugyanis a koncerteket élőben követhetjük majd a fesztivál YouTube csatornáján.

A fesztivál fellépőinek teljes listáját ITT lehet megnézni.

Fotó: Theo Wargo/Getty Images