Melletted horkol? Sebaj! Vedd fel, küldd be, nyerj! Indul a Nagy Horkoló Bajnokság Balázsékkal a Rádió 1-en!

2022.04.18. - 10:00
Jövő héten kiderül ki a magyar horkoló bajnok, és ki nyeri meg az 5 darab Aux légkondicionáló egyikét. Úgy gondolod, melletted horkolnak a leghangosabban? Ne rejtsd a négy fal közé – mondjuk mit kell tenned!
Melletted horkol? Sebaj! Vedd fel, küldd be, nyerj! Indul a Nagy Horkoló Bajnokság Balázsékkal a Rádió 1-en!

Ha szerinted melletted alszik a horkoló bajnok, aki a leghangosabban, a legviccesebben vagy a legfélelmetesebben hortyog – és ezt nyereményre váltanád – nem kell mást tenned, csak készíts egy hang – vagy videó felvételt és küldd el az igyhorkolunk@radio1.hu-ra.

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri egy héten át minden reggel bemutatják az ország legcifrább horkantásait, a bajnok horkoló főnyereménye pedig az 5 darab Aux légkondicionáló egyike!

Balázsék azt is szeretnék tudni, hogyan készültek a horkoló bajnokság felvételei és milyen sztori áll a legcifrább hanghatások mögött – így készülj egy jó történettel is a felvett horkolásról!

Április 25-29. között pedig kiderül, ki húzza legdurvábban a lóbőrt, mert a Rádió 1-en Balázsék minden reggel bemutatják kik az ország horkoló bajnokai!