Mi köze lehet Zeusznak Schwarzeneggerhez és a Super Bowlhoz?

2022.02.03. - 11:00
Februárban Arnold Schwarzeneggerrel Zeuszként találkozhatunk – hirdeti egy plakát, amelyen a színész valóban a görög főistenként pózol. Hogy az ebben a hónapban esedékes esemény mozi – vagy tv film premier lesz-e nem tudni, de mivel az időpont igen közeli, nagy valószínűséggel inkább a Super Bowl döntőhöz lehet köze.
Mi köze lehet Zeusznak Schwarzeneggerhez és a Super Bowlhoz?

A Deadline.com arra tippel, hogy a Schwarzit Zeuszként ábrázoló plakát, a közelgő sportesemény egyik félidei show-elemének beharangozója. Az amerikai futballbajnokság döntőjét, a Super Bowlt évtizedek óta nem csak a sport– hanem a popkultúráért rajongók is nagy lelkesedéssel kísérik figyelemmel, elsősorban a meccs félidejében rendezett látványos show miatt.

Még érdekesebbé teszi a dolgot, hogy a szintén színész és testépítő Ralf Moeller Arnold, Schwarzenegger barátja – akivel többek közt együtt szerepelt az 1997-e Batman & Robin-ban, illetve a Conan a barbárban is  – hasonló plakáton Posszeidonként tűnt fel.

A Super Bowl félidejében a zenei élet legnagyobb sztárjai adnak koncertet, a közönség először láthatja a legújabb Hollywood-i produkciók előzeteseit, valamint nagy márkák olyan különleges reklámfilmjeit, amelyeket kifejezetten erre az alkalomra forgattak, és amelyben előszeretettel vállalnak szerepet hírességek. Az évek során láthattuk már Super Bowl félidei reklámban többek közt Keanu Reeves-t, Chris Evanst, Liam Neesont, és Betty White-ot is.
Tavaly például döntő reklámszünetében például Timothee Chalamet tűnt fel Ollókezű Edward fiaként…
Idén a Super Bowl döntőjét február 13-án rendezik a SoFi Stadiumban, a kaliforniai Inglewoodban, és akkor nagy valószínűséggel kiderül az is, hogy milyen szerepben tűnik fel Arnold Schwarzenegger.

Ami már biztosan tudható, hogy a döntőt idén a Los Angeles Rams és a Cincinnati Bengals játssza, a félidei show zenész fellépői pedig Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige és Kendrick Lamar lesznek.

Fotó: Yuichi Yamazaki/Getty Images