Midea GAIA a természet inspirálta légkondicionáló

2022.05.21. - 12:33
Először is érdemes tisztázni a régi tévhiteket, és eloszlatni a régi, mára már elavult berögződéseket. Mostanra mindenkinek világosság vált, hogy a modern világ termelési központja a távol kelet, és azon belül is Kína. Kínában nem csak a nyugati multi cégek gyártóegységei találhatóak meg, hanem a napjainkra magukat világmárkává kinővő tradicionális kínai márkák is.
Midea GAIA a természet inspirálta légkondicionáló

Az egyik ilyen brand a Midea, ami a klimatizálás, és a lakossági fehérárú gyártás egyik óriás cégévé vált az elmúlt 25 évben. Erről rengeteg adat árulkodik, többek között a világszerte több, mint 150.000 alkalmazott, a 11 high-tech gyártó bázis (Kínától-Argentínáig), és a klímatechnikai piacon betöltött vezető szerep. Ha pedig valaki a gazdasági listák megszállottja, akkor neki a Fortune 500-as lista 288. helye is meggyőző adat lehet. Egyszóval a Midea mára ennek az iparágnak a vezető vállalatává vált, nem csak a termelésben és értékesítésben, de a kutatás-fejlesztésben is.

 width=

A Midea 2022-ban igazán innovatív megoldással rukkolt elő a lakossági légkondicionálás területén. Az idei év második felétől elérhetővé válik legújabb fejlesztése, a GAIA fantázianévre keresztelt lakossági légkondicionáló.

A GAIA megoldást jelenthet a nagyvárosi környezet okozta szellőztetési problémákra, természetesen úgy, hogy közben otthonodat kellemes hőmérsékleten tartja akár nyáron, akár télen.

 width=

Miben új a Midea GAIA légkondicionáló?

Nézzük meg a készülék új, az eddigi klímáktól eltérő funkcióit és megoldásait!

  1. Friss levegő bevezetés: A Midea GAIA klíma egyedisége a friss levegő bevezetésben rejlik. Így készülékeddel egyszerre tudsz hűteni/fűteni olya módon, hogy a helyiségben folyamatosan friss levegőt juttatsz, mintha szellőztetnél. Ez a funkció városi környezetben, ahol sok esetben a nagy pollen koncentráció, vagy a rossz levegő miatt nehéz megfelelően szellőztetni megfizethetetlen. A készülék maximum 60 m3/h friss levegőt képes bejuttatni a helyiségbe.
  2. Légterelő mátrix: Az elmúlt években megismert, és mára Magyarország egyik legkedveltebb prémium kategóriás légkondicionálójának mondható BreezeleSS+ készülékben is megtalálható homokóra alakú lyukak a GAIA beltéri egységén is megjelennek a légterelő lapátokon. Miért jó ez a felhasználónak? A válasz egyszerű, a készülék olyan lágy légáramot képes előállítani a befújt hűvös levegőből, ami a felhasználó számára nem okoz hideg, dermesztő érzést. 
  3. Prémium anyaghasználat: A GAIA a Midea termékpaletta jelenlegi csúcsmodellje. Ez nem csak tudásban, hanem a készüléke anyaghasználatában és megjelenésében is megjelenik.
  4. Abszolút csend: A GAIA készülék egyik nagy előnye a tökéletesen csendes működés. Mit jelent ez a valóságban? A legcsatorna rendszer és a teljesen új aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkező ventilátor akár 20dB(A)-es zajszinten is képes a helyiség hűtésére/fűtésére. Csak, hogy érzékeltessük egy átlagos könyvtárban normális működés esetén ~40dB(A)-es hangteljesítmény szint mérhető.
  5. Smart megodások: A Midea új MideaAIR mobilalkalmazása segítségével a felhasználó képes készüléke digitális távoli vezérlésére. Ez nem pusztán egy digitális távvezérlő! Az alkalmazás segítségével lehetősége van akár a helyiség páratartalmát is szabályozni, emellett a készülék távoli programozása is elérhető.

 width=

A Midea szerelői hálózata országos lefedettségű. A legmegbízhatóbb klímaszerelő szakembereket egy online, egyszerűen elérhető és használható partnertérképen megtalálod. A térkép lehetőséget ad azonnali ajánlatkérésre bármelyik feltűntetett partnertől kötelezettség és költség nélkül.

Midea online klímaszerelő kereső: https://midea.hu/partner_map

(szponzorált tartalom)