Miley Cyrus és Pharrell tíz év után is jók együtt

2024.03.04. - 09:00

Miley Cyrus és Pharrell Williams, hosszú évek óta nem csak kollégákként ápolnak kreatív kapcsolatot, de nagyon jó barátok is. Ennek ellenére, közel tíz év után jelentkeztek újra közös felvétellel: a napokban megjelent “Doctor (Work It Out)” című számmal, amelynek története egy évtizedre nyúlik vissza .

Miley Cyrus és Pharrell tíz év után is jók együtt

 

Pharrell és Miley a közösségi oldalakon már napokkal a szám megjelenése előtt posztoltak izgalmas részleteket a dalról és a klipről.  A „Doctor (Work It Out)”  stílusát tekintve  valahol Miley „Bangerz” és  „Endless Summer Vacation” „korszakai” között helyezkedik el.

A dal története tíz évre nyúlik vissza: állítólag eredetileg Miley Cyrus “Bangerz” című, 2013-as albumához készült, ám végül nem került fel a korongra, amelynek egyik, producere nem más volt, mint Pharrell, aki az album megjelenését követő évben, Mileyvel közösen készítette el a “G I R L” “Come Get It Bae” című dalát.

Most pedig itt azújabb közös felvétel, amely egyes feltételezések szerint, akár egy új Miley Cyrus album előfutára is lehet.

Fotó:  Kevin Mazur/One Love Manchester/Getty Images