Miley Cyrus slágere visszatért a Billboard Hot 100 élmezőnyébe

2024.02.16. - 15:00

Miley Cyrus „Flowers“ című slágere, amelynek az énekesnő az első, és egyből két  Grammy-díját köszönheti– a  legjobb szóló pop előadás és az év felvétele kategóriákban-,  ismét visszatért az amerikai slégerlista Top 10-es mezőnyébe.

Miley Cyrus slágere visszatért a Billboard Hot 100 élmezőnyébe

A tavaly év elején megjelent „Flowers”, az amerikai slágerlista élén debütált és nyolc hétig vezette a Billboard Hot 100-ot. Emellett a Spotify-on rekordot döntött, amikor az egy hét alatt legtöbbet streamelt dal lett a platformon, több mint 100 millió meghallgatással.

A „Flowers” nem csak a tengerentúlom, hanem világszerte #1 – többek közt az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Írországban, Belgiumban, Svájcban, Ausztriában, Kanadában, Dániában, Svédországban, Lengyelországban, Portugáliában, Új-Zélandon, Hollandiában, Németországban, Norvégiában, Finnországban, Franciaországban, a Közel-Keleten, Észak-Afrikában, Kínában is vezette a slágerlistát!

A héten pedig Milyey Cyrus slágere a 32. pozícióról a 10. helyre jött fel a Billboard slágerlistáján – amelyen már 51 hete szerepel.

Fotó: vic