Ne-Yo új zenei anyaggal jelentkezett

2022.07.20. - 14:00
A háromszoros Grammy-díjas, R&B- és popzenében is jeleskedő énekes-dalszerző, színész és filantróp a nyolcadik stúdióalbumát dobta piacra, „Self Explanatory” címen. Az új zenei kollekció 13 dalból áll, amelyből négy már single formájában is megjelent.
Ne-Yo új zenei anyaggal jelentkezett

Az új album kapcsán Ne-Yo elárulta, hogy azzal a céllal született, hogy közel hozza a hallgatókat a legőszintébb érzelmeihez és egyben felélessze az emberek életkedvét.
A „Self Explanatory”-ról négy dal már szép sikert ért el: a Jeremih-al közös “U 2 Luv”, a “Don’t Love Me”, a “What If” és Yung Bleu-vel kollaborációban készült “Stay Down”, amely már közel 4 milliós streamelésnél jár a Spotufy-on, és több mint 3 milliós megtekintésnél a YouTube-on.

A Grammy-díjas előadó eddig több mint 20 millió eladott albummal büszkélkedhet világszerte, a bemutatkozó stúdióalbuma, a 2005-ös „So Sick” pedig négyszeres platinalemez. Ne-Yo olyan slágereket jegyez, mint a “Sexy Love” a “Closer” vagy a “Miss Independent”, és számtalan sikeres kollaborációt, többek közt Rihannaval, Beyonce-val, Jennifer Hudsonnal, Usherrel vagy Celine Dionnal.

Fotó: Paras Griffin/Getty Images