Nem fogytak a jegyek, átkeresztelte a turnéját JLo

2024.04.08. - 08:00

Jennifer Lopez megváltoztatta a közelgő turnéja címét, így a koncerteket már nem a “This Is Me… Now” mottóval rendezik – ami az énekesnő új albumának címe is – hanem a “This Is Me… Live/The Greatest Hits” címen. Feltételezések szerint JLo azért szánta el magát erre a lépésre, mert nagyon kevés jegy fogyott a közelgő turné koncertjeire.

Nem fogytak a jegyek, átkeresztelte a turnéját JLo

A turné, amely több észak-amerikai várost érint majd, és az énekesnő első koncertkörútja lesz 2019 óta. A fellépéssorozat június 26-án startol Orlandoban, a zárókoncert pedig augusztus 17-én a Madison Square Gardenben lesz, New York-ban. Ám időközben, a meghirdetett koncertek közül Jennifer Lopez, mindenféle bejelentés vagy komment nélkül, hetet törölt. Ennek oka nagy valószínűséggel az, hogy a nem volt érdeklődés a fellépések iránt.
Természetesen, a nyári koncertkörúton a “This Is Me… Now” album dalain kívül – amint azt a turné új címe is jelzi – a rajongók hallhatnak néhányat Jennifer Lopez legnagyobb slágerei közül is.

A „This Is Me… Now” című album, melynek premierje február 16-án volt, folytatása a 2002-ben megjelent „This Is Me… Then”-nek. A két lemez közös vonása az, hogy mindkettő kapcsolódik Ben Affleckhez – 2002-ben a színész eljegyezte a latin dívát, igaz 2004-ben szakítottak, mostanra azonban a történet pozitív végkifejletet vett: 2022-ben Ben és Jen összeházasodtak.

Fotó: Presley Ann/Getty Images