Nyár, szúnyog, szúnyogcsípés. Mit tehetsz?

2022.07.02. - 10:00
Csíp? Ég? Viszket? Igen, ez bizony a szúnyogcsípés. Biztos számodra is ismerős érzés. Vakarózás helyett van egy jó tippünk a számodra!
Nyár, szúnyog, szúnyogcsípés. Mit tehetsz?

A Linerin Complex krémet a Szegedi Tudományegyetem kutatóival együtt fejlesztettük ki, és klinikai vizsgálatokat végeztünk, hogy felmérjük a termék hatásosságát.

Az érintett bőrfelület bekenését követően komplex hatást fejt ki a benne lévő aktív komponensek révén. A kellemetlen rovarcsípéseket hűsíti, csökkenti a gyulladás- és az elfertőződés kockázatát, valamint hozzájárul a bőr regenerációjához.

Napozás közben is használhatod, ugyanis nem okoz fényérzékenységet!

 width=

A bőrünk a legnagyobb szervünk. Ez az összetett szervrendszer, mely beborítja teljes testünket, megvéd a környezet káros hatásaitól, kapcsolatot teremt a külvilággal és fontos szerepe van állandó testhőmérsékletünk megtartásában. Elválaszt, véd, de össze is köt a környezetünkkel. Sérülések esetén, legyen szó akár horzsolásról, vágásról, napleégésről vagy rovar- és egyéb csípésről, akkor mindent elkövet, hogy a sérülést elmulassza és visszaállítsa felületének a folytonosságát. Általános szabály, hogy a rovarcsípéseket nem szabad vakarni! Ezt különösen a gyerekeknél nehéz elérni, amikor viszkető, szúró, égő érzésre panaszkodnak. Az esetleges vakarás által okozott kisebesedés és elfertőződés azonban csak fokozza a bajt. Ebben tudnak segíteni olyan készítmények, melyek segítik a bőr regenerációját.

Csíp? Ég? Viszket?
Nyugtat. Enyhít. Hűsít.
Linerin Complex krém. Keresd a gyógyszertárakban!

www.linerincomplex.hu

(szponzorált tartalom)