Nyerj félmillió forintos ajándékutalványt az Etele Plaza 1. szülinapja alkalmából! 

2022.09.01. - 13:13
Nyerj félmillió forintos ajándékutalványt az Etele Plaza 1. szülinapja alkalmából! 

A születésnap reggelén 500 szerencsés kiválasztott vehet részt a játékban, küldetésük az Etele épületében elrejtett piros mackók megkeresése, és a helyszínen kapott feladvány lepecsételése lesz. A pecsétgyűjtés során a játékosok segítségül vehetik az Etele App-ot, amely által könnyen célba érhetnek. Az 50 leggyorsabb versenyző páros mozijegyet nyer, a fődíjat, az 500 000 forintos ajándékutalványt pedig Balázsék sorsolják ki a résztvevők között. Az ajándékosztás ezzel nem ér véget: a Rádió 1-en két héten keresztül szülinapozunk, és minden reggel más fejtörővel készülünk a hallgatóknak, akik 100 ezer forintos Etele-utalványokért játszhatnak naponta.

 width=

Azoknak sem kell szomorkodni, akik Balázséknál nem járnak szerencsével, hiszen az Etele Plaza hatalmas ünnepléssel készül: a bevásárlóközpont egész szeptemberben különleges meglepetésekkel és dupla hűségpontokkal jutalmazza vásárlóit! Ehhez nem kell mást a tenni, mint az Etele App-on keresztül feltölteni a bevásárlóközpont üzleteiben vásárolt termékek blokkját. Az összegyűjtött Etele Pontokat a vásárlók felhasználhatják parkolásra és különleges kedvezményekre az ETELE Cinema-ban, továbbá az InfoBárban  ajándéktárgyakra válthatják be őket a készlet erejéig. 

A szülihónap első hetében az exkluzív életérzésé lesz a főszerep, szeptember 5-11 között a bevásárlóközpont prémium szolgáltatásai ingyenesen lesznek elérhetőek.

 width=

A születésnap alkalmából megrendezett Etele Napok közel 100 üzlet kedvezményével várja a vásárlókat szeptember 15-és 18 között. Ezen felül, szeptember 15-én a COSMO DAY alkalmából, a kedvezményeken túl, fotóinstallációval, szépség- és egészségsarokkal, találkozhatnak a látogatók. A szülihónap második hetét egy rooftop jógaórával koronázzuk meg Nagy Anna, a YogaSecrets alapítójának közreműködésével. Továbbá ebben az időszakban három szerencsés nyertes stílustanácsadást is nyerhet YURKOV csapatával.

Az eseménysorozat mozihéttel zárul, mely során a nézők előzetes szavazás által dönthetik el, hogy milyen filmeket játsszon az ETELE Cinema.

Végül, de nem utolsó sorban, új, prémium márkaüzletek is beköltöztek a bevásárlóközpontba; mostantól a legmenőbb Calvin Klein- és Tommy Hilfiger-ruhák és -kiegészítők is megtalálhatóak az Etele Plaza-ban. Balázsék mindenkit szeretettel várnak a szülinapon!

(szponzorált tartalom / Etele Plaza)