Ők a legnépszerűbb nők az Instagramon

2022.03.11. - 13:00
Ha van valami, ami az utóbbi években a legnagyobb lehetőséget biztosította a hírességek számára, hogy növeljék a rajongótáborukat, az vitathatatlanul a közösségi média. Az egyik legnépszerűbb platform pedig az Instagram. Összegyűjtöttük azt a tíz híres nőt, akik ma a legnagyobb sikerrel fordítják arra az Instagram profiljukat, hogy még nagyobb népszerűségre tegyenek szert.
Ők a legnépszerűbb nők az Instagramon

Az Instagram, Twitter, TikTok és más profiljaiknak köszönhetően a sztárok világszerte folyamatosan fenntarthatják a hírnevüket és újabb követőket is szerezhetnek. Az Instagram pedig nem véletlenül a híresek és népszerűek egyik kedvenc közösségi médiája, ahol nem csak a munkájukról osztanak meg képeket, hanem a mindennapjaikról – a legártatlanabb mosolygós fotóktól, a kedvenc ételeiken át egészen intim felvételekig. Természetesen nincsen népszerűség követők és a fotókra adott reakcióik nélkül.

Az Instagram, Twitter, TikTok és más profiljaiknak köszönhetően a sztárok világszerte folyamatosan fenntarthatják a hírnevüket és újabb követőket is szerezhetnek. Az Instagram pedig nem véletlenül a híresek és népszerűek egyik kedvenc közösségi médiája, ahol nem csak a munkájukról osztanak meg képeket, hanem a mindennapjaikról – a legártatlanabb mosolygós fotóktól, a kedvenc ételeiken át egészen intim felvételekig. Természetesen nincsen népszerűség követők és a fotókra adott reakcióik nélkül.

1. Kylie Jenner
A saját kozmetikai márkája mellett, a Kardashian klán ifjú titánja milliókat keres az Instagram profiljával is. A posztjait átlagosan 316 millióan kedvelik az Instagramon – ezzel Kylie Jenner az első helyen áll a közösségi média legnépszerűbb hírességeinek listáján.

2. Selena Gomez, aki nem csak énekesnőként, de dalszerzőként, színésznőként és producerként is sikeres, az Instagramon is rendkívül népszerű, amire 300 milliós követőtábora a bizonyíték. A szakemberek szerint Selenát az teszi igazán népszerűvé a hirdetők körében is, hogy sztárallűröktől mentes, a színpadon túl pedig teljesen hétköznapi életet él.

3. Ariana Grande énekes-dalszerző és színésznő az egyik legbefolyásosabb személyiség a popzenében. A karrierje a Nickelodeon “Victorious” című sorozatának népszerű szereplője, Kate Valentine-ként indult. Idővel azonban komolyabban elkezdett érdeklődni a zene iránt – első albuma, a „Yours Truly” 2013-ban jelent meg. Azóta folyamatosan sikerrel ostromolja a slágerlistákat és hatalmas rajongótáborra tett szert. Nem véletlen, hogy az Instagramon 298 millióan követik. Nem véletlen hogy az influencer-marketing egyik legkedveltebb híressége is.

4. Kim Kardashian, a családjával együtt 2007-ben szerzett magának nemzetközi hírnevet a “Keeping Up with the Kardashians” című televíziós valóságshow-val. Kim Kardashian, neve ma már lehetne az influencer szó szinoimája is, csak azzal, hogy megoszt vagy feltölt egy fotót majdnem 900 ezer dollárt keres. Ami nekünk szórakozás, Kimnek munka, amiben 290 millió követő „támogatja”

5. Beyonce leginkább saját márkái reklámozására használja az Instagramot – azt viszont nagyon sikeresen teszi. Így nem véletlen, hogy az övé az egyik legkevésbé személyes profil – ám egy profin megtervezett reklámfelület. Az énekesnő nem követ senkit az Instagramon, és valószínűleg nem is ő használja a közösségi oldalt, hanem a PR szakemberek kezelik, ennek ellenére 214 millió követője van.

6. Taylor Swift figurája eléggé megosztó a közösségi oldalakon is. Hol ő a popszakma jókislánya, hol rafinált intrikusként emlegetik. Lehet, hogy pont a megosztó személyisége teszi vonzóvá nem csak a rajongók, hanem a hirdetők számára is. Minden esetre az érzelmes dalok többszörös Grammy-díjas bajnokát 201 millióan követik az Instagramon.

7. JLo, aki színésznőként, énekes-dalszerzőként producerként és üzletasszonyként is sikeres, 1999 óta töretlen a karrierje – és úgy tűnik mar a magánéletében is rendeződtek a dolgai. Jennifer Lopez életét 197 millióan követik az Instagramon és az sem véletlen, hogy ott van 10 legjobban fizetett hírességek sorában a közösségi oldalon

8. Katy Perry-nek mindig is hatalmas rajongótábora volt – Instagramon innen és túl is – egy időben neki volt a legnagyobb követőtábora a Twitteren. Az énekes-dalszerző népszerűsége valószínűleg annak is köszönhető, hogy posztjaiban is közvetlen, teljesen hétköznapi módon kommunikál 154 milliós követőtáborával az Instagramon

9. Ellen DeGeneres színész, televíziós személyiség, nem csak rendkívül népszerű, „The Ellen DeGeneres Show”-ban ad hangot a véleményének politikai és társadalmi kérdésekben is, hanem a közösségi oldalakon is – az Instagramon 115milliós követőtábora van. Kevéssé ismert, hogy Ellen kölcsönözte a hangját több rajzfilm hőnek is, többek közt a „Némo nyomában” és a „Szenilla nyomában” című Disney produkciókban.

10. Shakira énekeként, dalszerzőként producerként és családanyaként is sikeres. Több Grammy-díjjal és platinalemezzel büszkélkedhet. A zene mellett nagy figyelmet fordít arra is, hogy jó ügyek mellé álljon. Többek közt egy gyerekeket segítő alapítványt vezet, amely Kolumbiában a gerilla háború következtében nehéz sorsra jutott gyerekeken segít. 2003-ban a UNICEF felkérte az énekesnőt, hogy legyen a szervezet jószolgálati nagykövete. A közösségi oldalakat is előszeretettel használja a jó ügyek népszerűsítésére – az Instagramon 71,7 millióan követik.

Fotó: Frazer Harrison/Getty Images, Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images, Steve Granitz/Getty Images