Ők mentek haza űrhajóssal az MTV VMA gáláról

2024.09.12. - 08:22
Taylor Swift tizenkét jelölésből hetet váltott díjra
Ők mentek haza űrhajóssal az MTV VMA gáláról

Taylor Swift nyerte az év videója díjat, Sabrina Carpenter vihette haza  az év dala díjat, és Chappell Roan lett a legjobb új előadó a tegnap esti, 2024-es MTV Video Music Award díjátadón.

Taylor Swift tarolt a 2024-es MTV Video Music Awards-on tízenkét jelölésből hetet váltott díjra, többek közt az év videója kategóriában, amelyet a Post Malone-nnal közös  “Fortnight” című számához készült klipért.

Sabrina Carpenter az év dala kategóriában nyerte díjat, míg a legjobb új előadó Chappell Roan  lett. A győzteseket a rajongók szavazatai alapján választották ki.

A 2024-es MTV Video Music Awards díjkiosztó gálát a két kategóriában is győzedelmeskedő Megan Thee Stallion vezette, és fel is lépett a show-ban, amelyet élőben közvetítettek a New York-i UBS Arénából.

Katy Perry aki eddigi munkássága elismeréseként megkapta az idei Video Vanguard-díjat és a „Roar”-ért a legikonikusabb előadás díját, szintén fellépett a gálán, ahol a legnagyobb slágereit adta elő. A tegnap esti MTV VMA show fellépői között volt Anitta, a legjobb latin kategória győztese, aki Fat Joe, DJ Khaled és Tiago PZK társaságában állt színpadra; a legjobb hip-hop és a legjobb vizuális effekt kategóriákban győzedelmeskedő Eminem, LL Cool J; a legjobb alternatív kategória győztese, Benson Boone; Camila Cabello, Chappell Roan, GloRilla, Halsey, Lenny Kravitz, aki a legjobb rock kategória nyertese lett Quavo és Doechii-vel közösen énekelt;  emellett Karol G, Blackpink Lisa – aki a legjobbK-Pop kategória díját vitte haza – Rauw Alejandro, Shawn Mendes és Sabrina Carpenter is.

A díjátadó éppen az ikertornyok elleni támadás 23. évfordulója esett a gálán bejelentették, hogy az MTV pedig támogatja a nonprofit „9/11 Day” szervezetet, amely a szeptember 11-i Nemzeti Szolgálat és Emlékezés Napját szervezi, valamint a Tuesday’s Children-t, amely a 9/11 áldozatainak családjait segíti – írja a The Hollywood Reporter.

A nyertesek teljes listáját itt lehet megnézni

📷John Shearer/Getty Images