Örökké HUGEL és Diplo!

2024.10.02. - 12:00
A "Forever" már a megjelenése előtt hatalmas érdeklődést keltett: Diplo, Fujin készített Reels videója, több mint 4,6 millió megtekintést ért el.
Örökké HUGEL és Diplo!

A dance műfaj két nagyágyúja, HUGEL és Diplo egyesítették erejüket és egy szenzációs dalt alkottak, amely már megjelenése előtt viharos gyorsasággal hódította meg az internetet.

A „Forever” egy lélegzetelállító „afro house” stílusú felvétel, amely egy örök szerelmi kapcsolat mélységeit és érzelmeit idézi meg egy ragyogó topline segítségével. A szívhez szóló vokál köré épülő track álmodozó, ismétlődő zongoramotívumokkal, törzsi dobokkal, élénk perkuszív elemekkel és mély basszusokkal ragadja magával a hallgatókat. A dal már a megjelenés előtt hatalmas érdeklődést keltett a social platformokon, különösen Diplo, Fuji hegyen készített Reels videójában, amely több mint 4,6 millió megtekintést ért el.

„Az eredeti ‘Forever’ (az Adventure Club-tól) az Ultra Music Festival 2014-es himnusza volt, amely egyben az első fellépésem is volt a miami fesztiválon. Ez a dal azóta is különleges helyet foglal el az emlékeimben. Amikor egy új mintán dolgoztam, rájöttem, hogy még senki nem készített ebből a számból house verziót, ezért úgy döntöttem, én leszek az, aki ezt megcsinálja. Bár Diplóval folyamatosan cserélünk zenéket, Malou volt az, aki először bemutatta neki a demót egy közös stúdiózás során. Ezután elküldtem neki az első verziómat, amit ő az antarktiszi fellépésén tesztelt – és a közönség reakciója óriási volt. Annyi ember érdeklődött a dal iránt, hogy végül néhány módosítás után készen állunk megosztani az egész világgal” – mondta HUGEL.