Ősszel érkezik Charlie Puth új albuma

2022.07.11. - 10:00
A hétszeres Grammy-jelölt, multi platinalemezes énekes, dalszerző és producer október 7-én dobja piacra a "Charlie" című stúdióalbumát.
Ősszel érkezik Charlie Puth új albuma

Ez lesz Charlie Puth első lemeze a 2018-ban megjelent és Grammy-díjra jelölt „Voicenotes” című korongja után. Az új zenei anyag nagyon személyesre sikeredett, és minden egyes dal, egy-egy részletet mutat meg Charlie-ból, teljesen autentikus módon.

Charlie Puth az album előkészületeinek minden egyes mozzanatát megosztotta 17.9 milliós követőtáborával a TikTokon, így a rajongók már türelmetlenül várták, hogy végre a végeredményt is hallhassák.

A “Charlie” című stúdióalbum előfutára a „Light Switch” című felvétel, amely januárban jelent meg nagy siker lett, amit az is jelez, hogy az Apple iTunes Pop Chart-on megszerezte a  #1  pozíciót, a zenemegosztó platformokon 449 milliós streamelést generált, a YouTube-on pedig 91 milliós nézettséget produkált. Az album második singl-je, a „That’s Hilarious“ is globális kedvenc lett,  128 milliós meghallgatással.
A legutóbbi dal a megjelenés előtt álló albumról, a  “Left And Right (Feat. Jung Kook Of BTS)”, a Charlie Puth legjobban debütáló dala lett a Billboard Hot 100-on, ahol  a #22 helyen nyitott a június 24-ei megjelenését követően. Emellett több mint  88 milliós streamet mondhat magáénak, a dal klipjét pedig közel 100 millióan nézték meg.