Padaaam: Kylie Minogue is Barbie-vá változott!

2024.03.07. - 09:26

A Barbie babát gyártó cég különleges sorozatot dob piacra Nőnap, valamint a híres baba közelgő, 65. születésnapja alkalmából. A március 8-án, debütáló, nyolc Barbie-ból álló sorozat a „világ történetmesélői” nevet kapta, és olyan nagyhatású nők előtt tiszteleg, mint Kylie Minogue, Shania Twain vagy Helen Mirren, aki egyenesen az Oscar-díj átvételéhez hasonlította az érzést, hogy Barbie-ként örökítették meg.

Padaaam: Kylie Minogue is Barbie-vá változott!

A Mattel cég olyan nők előtt tiszteleg a különleges Barbie-kollekcióval, akiknek inspiráló története valamilyen módon formálta a jövőt.
A most bemutatott, nyolc nemzetközi Barbie-hírességek közt van az Oscar-díjas, Dame Helen Mirren, Kylie Minogue, Shania Twain, az Oscar-díjas színésznő és producer, Viola Davis, a tartalomgyártó Maira Gomez, az Amazonas Tatuyo őslakos közösség tagja, a mexikói rendező, producer és forgatókönyvíró, Lila Avilés, a japán modell Nicole Fujita, valamint a német komikus és aktivista Enissa Amani.

„Minogue ragyogó karrierjének köszönhetően erős gyökereket vert a jelenben, miközben a közös múltunkat is meghatározza” – vélik a Mattelnél. Shanaia Twain „azon nagyszerű úttörők egyike, aki egyike, aki ledöntötte a korlátokat a nők előtt a country zenében” – mondja a játékgyártó.

A Kylie baba az énekesnő „Padam Padam” című slágere klipjében viselt öltözékét kapta; a Shania Twain- Barbie ruháját is egy klip ihlette, a „Man I Feel Like A Woman” című dal videója.

Helen Mirren „a világ egyik legismertebb és legnagyobb tiszteletnek örvendő színésznője, aki ugyanakkor a hiteles önkifejezés szószólója, az öregedés elfogadásának, sőt ünneplésének nagykövete, és igazi divatikon”

Mirren, aki a „Barbie” filmben is szerepet vállalt, narrátorként , a róla mintázott Barbie kapcsán azt nyilatkozta: „teljesen lenyűgözött.”
„Ez valami igazán különleges, valami, amit hozzáadhatok a kedvenc teljesítményeim listájához – megkapni a Brit Birodalom Rendjének Nagy Lovagkeresztjét, Oscar-díjat nyerni, csillagot kapni a Hírességek Sétányán Hollywoodban, és hogy saját Barbie-m legyen” – mondta a Dame Helen.

Az egyedi Helen Mirren Barbie-t a színésznő tavalyi cannes-i vörös szőnyeges megjelenése ihlette, ahol egy kék Del Core ruhában és Bulgari ékszerekkel és kék hajjal jelent meg. A Helen-Barbie kezében ott egy mini Oscar-szobr is, amellyet Mirren 2007-ben nyert a legjobb Színésznő kategóriában a „A királynő” című filmben nyújtott alakításáért.
“Szeretem, hogy a Barbie baba az egyik kedvenc vörös szőnyeges szerelésemben van” – mondta még Dame Helen.

“A Barbie története soha nem csak róla szólt. Arról a számtalan fiatal lányról szól, akiket inspirált, és a millió történetről, amelyeket az útjuk során a segítségével elképzeltek” – – mondta Krista Berger, a Barbie gyártó cég globális alelnöke.

Fotó: Mattel/kylieminogue/X