Párizsi hangulatban készült Selena Gomez új dala

2024.02.26. - 13:00

A “Love On” Gomez első dala 2024-ben. Az énekesnő nemrég megerősítette azt a hírt is, hogy hosszú idő óta dolgozik a rajongók által nagyon várt negyedik stúdióalbumán .

Párizsi hangulatban készült Selena Gomez új dala

Az énekesnő a tavaly Páizsban töltött időszakból, az európai életstílus romantikájából, és az új szerelem izgalmából merített ihletett a  „Love On”-hoz, , amelyet Julia Michaels-szel, Michael Pollackkal, Tejada és Jordan K. Johnsonnal és Stefan Johnsonnal, a The Monsters & Strangerz tagjaival együtt készített.
A francia vonal a „Lov On” klipjében is folytatódik, hiszen a díjnyertes francia rendező, Greg Ohrel rendezte. A dal klipprmierje  az MTV mellett a Times Square óriáskivetítőin volt.

2023-ban Selena Gomez  a Remaval  közös “Calm Down” című felvétellel uralta a slágerlistákat, amely többek közt a Billboard globális toplistáján is #1 lett, és nemrég megdöntötte a Billboard Pop Airplay listáján leghosszabb időt eltöltött dal rekordját.  A “Calm Down” az Egyesült Államokban háromszoros platinalemez lett, emellett több mint 3,5 milliárd globális streamet mondhat magáénak.