Pink műszőrme kabát és eprek – megörökítették az örökkévalóságnak a Cochellán fellépő Harry Styles-t

2024.07.19. - 12:00

Harry Styles viaszfigurája, ikonikus szerelésével a 2022-es Coachella fesztiválról, mostantól a nashville-i Madame Tussauds múzeum egyik ékessége.

Pink műszőrme kabát és eprek – megörökítették az örökkévalóságnak a Cochellán fellépő Harry Styles-t

Hírességek, influenszerek és rajongók jelenlétében mutatták be Harry Styles viaszfiguráját Nashville-ben – a VIP vendégek voltak az elsők akik fotózkodhattak  is a részletgazdag szoborral, amely Styles-t abban a szőrös rózsaszín kabátban és epermintás mellépnyben ábrázolja, amelyben a zenész a 2022-es Coachella headlinereként viselet, a fesztivál második hétvégéjén. A viaszbábun a tetoválások és az ékszerek is az eredetiek hű másolatai.

„Harry Styles igazi globális popsztár, és izgatottan mutatjuk be ezt a lenyűgöző figurát” – mondta Kelly Field, a nashville-i Madame Tussauds múzeum vezérigazgatója. „Harry biztosan nagy sikert arat majd a többi rock-, blues-, jazz- és countryzenei legendáink között” – tette hozzá Field.

Harry Styles már több viasszobrot is ihletett – szám szerint kilencet. 2023-ban nyolc figurát állítottak ki világszerte, különböző Madame Tussauds múzeumokban: Londonban, New Yorkban, Hollywoodban, Amszterdamban, Berlinben, Szingapúrban, Sydney-ben és Orlandóban.

Fotó:  Kevin Mazur/Getty Images for Harry Styles