Piqué visszacsinálná, Shakira hallani sem akar róla

2022.07.19. - 10:00
Június elején Shakira és a Barcelona védője, Gerard Piqué bejelentették, hogy 12 év után különválnak útjaik. Jelenleg a pár gyerekfelügyeleti vitában van, annak ellenére, hogy Piqué éppen azon igyekszik, hogy a félrelépése után, a felesége megbocsásson és visszafogadja. Shakira viszont kijelentette, nem szeretné, ha bármi köze lenne a volt férjéhez.
Piqué visszacsinálná, Shakira hallani sem akar róla

Gerard Piqué félrelépése volt az oka, hogy az álompárként számon tartott kolumbiai énekesnő és a Barcelona sztárja külön váljanak. Piqué ugyanis lebukott, hogy február óta egy pincérnővel folytatott viszonyt. Most azonban azon igyekszik, hogy Shakira visszafogadja, ám az énekesnő hallani sem akar róla. Bár a focista azzal, hogy próbálja megakadályozni, hogy Shakira Maiamiba vigye vakációzni a közös gyerekeiket, valószínűleg nem szerez jó pontokat ahhoz, hogy a felesége megbocsásson neki.

Piqué sorsa a Barcelonánál is bizonytalan, a 35 éves védő ugyanis már nem számít a csapat favoritjának, amit az is jelez, hogy a Barca stadionja, a híres Camp Nou oldaláról lekerültek az őt ábrázoló plakátok is.

Fotó:  Burak Akbulut/Anadolu Agency/Getty Images