Plázs Siófok: hétvégén a vízen és a parton is Rádió 1 DJ-ivel bulizhatsz

2022.07.28. - 10:00
Péntek este 19 órától lehet majd gyülekezni a Siófoki hajóállomáson az este várhatóan 20:30-kor kihajózó BAHART X Plázs Boat Party-ra, ahol a fedélzeten a Rádió 1 DJ-je, Metzker Viktória felel a jó hangulatért. Szombat este pedig a siófoki Plázson újabb Rádió 1-es lemezlovasok,  többek közt Yamina, Regan Lili, Newik és Purebeat gondoskodik a fergeteges buliról.
Plázs Siófok: hétvégén a vízen és a parton is Rádió 1 DJ-ivel bulizhatsz

Péntek este Metzker Viktóriával a fedélzetén fut ki a BAHART X Plázs Boat Party hajója. Később, péntek éjszaka Siófokon, már a Plázson- és immár az Arénában -ismét találkozhattok a Rádió DJ-jével: Metzker Viktória vendége ezúttal a BSW lesz, de lecsapnak az Octopus techno csápjai és lesz Habparty is a Music teraszon. Akik kihajóznak Metzker Vikivel, azoknak szabad a bejárás a késő esti Aréna buliba is.

Július 30-án, szombaton ismét Siófokon lesz a Hódítás éjszakája: a születésnapi fesztiválon a zöld, sárga és piros karszalagok árulkodnak majd arról, ki az, aki hódítani érkezett. Fellépők terén Bréda Bia, Chrstphr, Daniel, Nike, Elektra, Gabriel Dancer, Janett, Newik, Purebeat, R92, Regan Lili, Rick Sawyer, Szecsei, Stephanie, UBC, Yamina és T. Danny csavarják el a fejeket, több helyszínen is.