Post Malone és Morgan Wallen közösen a Billboard csúcsán

2024.05.30. - 14:00

Az “I Had Some Help”, Post Malone és Morgan Wallen közös felvétele második hete vezeti a az amerikiai kislemezlistát. Post Malone-nak ez a hatodik #1 dala a Billboard Hot 100-on, míg Wallen számáre ez csupán második alkalommal a slágerlista csúcsán.

Post Malone és Morgan Wallen közösen a Billboard csúcsán

A Bilboard Hot 100 második helyén Kendrick Lamar “Not Like Us” című dala áll, amely két hete debütált a lista élén. Tommy Richman tartja a harmadik helyét a “Million Dollar Baby” -el, amely korábban a második helyig jutott a listán. A negyedik helyen tartja magát Shaboose “A Bar Song (Tipsy)” című felvétele.
Ezen a héten Billie Eilish az ötödik helyen áll a “Lunch” című dalával, amely az énekesnő hatodik száma, ami bekerült a Billboard Top 10-es mezőnyébe, és ez az eddigi legjobban debütáló dala az amerikai kislemezlistán. A felvétel Billie az új albumán, a “Hit Me Hard and Soft”-on hallható, amely közvetlenül a második helyen nyitott a “Billboard” albumlistáján.
Sabrina Carpenter “és az Espresso” a kilencedik helyről a hatodikra jött fel, míg Teddy Swims “Lose Control” című slágere a hetedik helyre csúszott vissza.
Három pozíciót rontva, az ötödik helyről a nyolcadikra került Benson Boone “Beautiful Things” című dala, míg Hozier a kilencedik helyen áll a “Too Sweet”-tel, amely áprilisban egy hétig vezette a listát. Taylor Swift és Post Malone duettje, a “Fortnight” ezen a héten a tizedik helyen található a Billboard kislemezlistáján.

Fotó: Taylor Hill/WireImage/Getty Images