Rekordokat dönget a slágerlistákon Harry Styles

2022.06.02. - 14:59
Harry „As It Was” című slágere tízedik hete vezeti a brit kislemez listát, ezzel pedig ő lett az az előadó, aki 2022-ben a leghosszabb ideje áll a slágerlista élén – és úgy tűnik, esze ágában sincs átengedni az elsőséget.
Rekordokat dönget a slágerlistákon Harry Styles

Harry Styles az Encanto című animációs film “We Don’t Talk About Bruno” című megaslágerét trónfosztotta, amely nyolc héten át vezette a szigetország kislemez listáját. Emellett a Official Charts Company adatai szerint a “Harry’s House” 2022 legjobban fogyó albuma, 113 ezres eladással – ezzel pedig a One Direction egykori tagja megduplázta eddigi személyes rekordját, amit a második “Fine Line” című második stúdióalbumával ért el. Emellett a vinylek közt is a “Harry’s House” a legjobban fogyó album.

A zenész május 20-án megjelent “Harry’s House” című albumát felvezető “As It Was” című dal nem csak Nagy-Briatanniában listavezető, hanem az Egyesült Államokban is. Harry Styles szóló karrierje során pedig harmadszor vezeti a Billboard albumlistáját is, miután a piacra dobása óta már több mint 521 500 példány fogyott “Harry’s House”-ból. Ez a negyedik olyan album az utóbbi 18 hónapban, amely 500 000 példány feletti eladást produkált.