Rihanna az év eljegyzési buliján lépett fel

2024.03.07. - 13:00

Minden idők legdrágább esküvőjére készül indiai leggazdagabb emberének fia és az egyik, szintén indiai milliárdos lánya. A júlusi esküvőt több buli előzi meg, amelyek közül az első, a három naposra sikeredett eljegyzési party volt, számos hírességgel a vendégek közt, és Rihannával, mint fő fellépővel.

Rihanna az év eljegyzési buliján lépett fel

Anant Ambani és Radhika Merchant és családjaik nem sajnálják a pénzt, ha az eljegyzési ünnepségükről van szó. India két leggazdagabb családjának örökösei a múlt hétvégén, a Jamnagarban tartott pompás ünnepséghez például 21 mesterszakácsot szerződtettek, akik gondoskodtak arról, hogy az 1200 vendég ne maradjon éhes. A meghívottak közt voltak királyi fők, politikusok, hírességek és üzletemberek is, köztük, Bill Gates, Mark Zuckerberg és Hillary Clinton, akik 2018-ban a vőlegény testvérének esküvőjén is szerepeltek a vendéglistán.

Az ifjú pár gyerekkora óta ismeri egymást és együtt jártak egyetemre az Egyesült Államokban. A leendő menyasszony, Radhika Merchant, a milliárdos, Srí Virén Merchant, az Encore Healthcare vállalat vezérigazgatójának lánya. A vőlegény, Anant Ambani pedig Mukesh Ambani, India leggazdagabb emberének a Reliance Industries vezérigazgatójának legkisebb fia. Mukhes Ambani vagyonát a Forbes magazin 116 milliárd dollárra becsüli.

A múlt heti bulin ismert bollywoodi zenészek és színészek mellett Rihanna volt a fő fellépő. Ami tulajdonképpen nem meglepő, hiszen 2018-ban Anant testvérének esküvőjén Beyonce lépett fel, akinek a család 6 millió dollárt fizetett a koncertért. A Bloomberg becslései szerint az esküvő költségei 100 millió dollárra rúgtak.
A koncerten Rihanna 19 dalt adott elő, köztük legnagyobb slágereit, mint a “We Found Love”, “Umbrella” és “Diamonds”, valamint kevésbé ismert dalokat, mint a “Consideration”, a “Birthday Cake”, a “Pose”, a “Desperado” vagy a “Woo”, melyeket 2016-os “Anti” turnéja óta nem énekelt élőben. Nem hivatalos források szerint Riri 6 millió dollárt kapott a fellépéséért.

Anant és Radhika vendégei a három napos bulihoz 9 oldalas leírást kaptak az eseményekről és a dresscode-ról. A helyi média szerint a vendégeket charter járatokkal és kompokkal utaztatták Dzsamnagarba, azonban egy páros csak összesen három bőröndnyi poggyászt vihetett magával.

Az Indiain Times értesülése szerint a több mint 1000 vendég számára, egész hétvégén rendelkezésre fodrászok, sminkesek és szári-készítők álltak rendelkezésre. A lap adatai szerint, a Jardin Hotelben, a mesterszakácsok több mint 2500 ételt készítettek, köztük a japán, mexikói és thai konyha különlegességeit. Az egyik forrás arról mesélt az újságnak, hogy a vendégek 75 féle reggeliből választhattak, valamint további 225 valamint 275 ebéd – és vacsora variációból. Emellett hagyományos éjszakai ételopció is volt a kínálatban: este 12-től hajnali 4-ig 85 ételkülönlegességből válogathattak a vendégek. A három nap alatt egyetlen fogást sem tálalták fel még egyszer.