Rihanna először mutatkozott nyilvánosan mióta anya lett

2022.07.05. - 14:00
Riri május óta nem vett részt semmilyen világi eseményen. Az énekesnő két hónapja, amióta világra hozta A$AP Rocky-val közös fiukat, visszaköltözött Barbadosra. A napokban azonban Londonba utazott a szerelmével, aki a Wireless fesztiválon lépett fel.
Rihanna először mutatkozott nyilvánosan mióta anya lett

Rihanna testőrök kíséretében tűnt fel a Wireless fesztiválnak otthont adó Selhurst Parkban, a Crystal Palace stadionjában, a megjelenésével pedig teljeséggel sokkolta a meglepett rajongókat. Volt azonban, akit nem ért váratlanul Riri feltűnése, ugyanis néhány szerencsés és szemfüles rajongó már korábban,  láthatta kedvencét, amikor a fellépése előtt elkísérte A$AP Rocky-t az egyik helyi borbélyüzletbe.

https://www.instagram.com/p/CfhIfu9Dg5Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

 

Arról, hogy a raper és Rihanna egy párt alkotnak, 2020-ban röppentek fel a hírek, ám ők csak egy év után erősíttették meg, hogy valóban együtt vannak. Néhány hónapja pedig bejelentették, hogy első közös gyereküket várják. Fiuk májusi születése előtt nem sokkal olyan pletykák láttak napvilágot, hogy A$AP Rocky megcsalta Rihannát, mégpedig az egyik barátnőjével, a divattervező Amina Muaddival, ezért a pár szakított. Később Muaddi maga cáfolta a hírt, Riri és A$AP Rocky pedig számtalan jelét adták annak, hogy továbbra is egy párt alkotnak.

Fotó: Jeremy Moeller/Getty Images