Riri és A$AP Rocky megmutatták a teljes családot

1970.01.01. - 00:00
Riri és A$AP Rocky megmutatták a teljes családot

Februárban Rihanna látványos módon jelentette be terhességét a “Super Bowl” alatt, amikor a amerikai futball bajnokság félidei show-jában lépett fel: a testhezálló, vörös overall, amiben színpadra lépett, egyértelművé tette, hogy második gyermekét várja, kevesebb mint egy évvel kisfia születése után.

Rihanna és a rapper A$AP Rocky első közös gyereke 2022. május 13-án született, ám őt a szülei sokáig rejtegették a nyilvánosság elől: az énekesnő tavaly, karácsony előtt mutatta meg először az akkor már hét hónapos babáját, akinek a nemét is csak akkor árulták el. A kisfiú neve – RZA Athelston – még tovább maradt titok, egy évvel a születése után jelentették be. Később Rihanna azt is elárulta, hogy kedvenc zenekara a Wu-Tang Clan producere és rappere előtt tiszteleg a névadással.

A második gyereküknél Riri és A$AP Rocky nem voltak olyan titokzatosak, hamar kiderült, hogy a kisfiú a Riot nevet kapta, amit többen összefüggésbe hoznak az apukája, idén megjelent Riot című felvételével, amelyet Pharrell Williams-szel készített.

És arra sem kellett sokat várni, hogy a rajongók láthassák Riotot:

https://www.instagram.com/p/CxYT_VUIh44/?img_index=1

Fotó: HOLLYWOOD, CALIFORNIA – OCTOBER 26: Rihanna and A$AP Rocky attend Marvel Studios’ “Black Panther 2: Wakanda Forever” Premiere at Dolby Theatre on October 26, 2022 in Hollywood, California. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)