Rita Ora titokban férjhez ment

2022.08.10. - 08:00
Az albán származású brit énekesnő és az Oscar-díjas új-zélandi író-rendező, Taika Waititi Londonban, titkos ceremónián mondta ki a boldogító igent.
Rita Ora titokban férjhez ment

A pár soha nem titkolta a szerelmét, és a kapcsolatát a nyilvánosság előtt, ám valószínűleg életük ezen a fontos eseményét nem szerették volna reflektorfénybe állítani és nem kértek a médiafelhajtából sem. Állítólag Rita Ora felvette újdonsült férje nevét és immár hivatalosan Rita Waititi-Ora.

„Egy nagyon különleges szertartás volt, mindannyiunk számára. A szívüknek legkedvesebb emberek, akik ott voltak velük jól láthatták mennyire szerelmesek egymásba” – írta a The Sun.

A Thor: Szerelem és mennydörgés és Jojo nyuszi rendezője, Taika Waititi és Rita Ora 2021. eleje óta alkot egy párt. Waititinek ez a második házassága, két lánya van az első feleségétől, akivel több mint két éve váltak el. A forgatókönyv íróként, rendezőként, producerként és színészként is elismert Taika Waititi legnagyobb szakmai sikere a Jojo nyuszi című film, amelyért Oscar-díjat nyert a legjobb adaptált forgatókönyv kategóriában.

Fotó: Samir Hussein/Getty Images