Rosalía bejelentette sokak által várt albumának megjelenési dátumát

2022.02.11. - 09:00
Vadonatúj albumának megjelenési dátumával és új dallal tért vissza a Grammy díjas énekesnő és producer, Rosalía. A sokak által várt ”Motomami” című album március 18-tól válik világszerte elérhetővé.
Rosalía bejelentette sokak által várt albumának megjelenési dátumát

A Rolling Stone en Español magazinban az énekesnőről megjelent címlapsztoriban a következőket olvashatjuk az albumról: „Elképesztően bátor és úttörő felvétel… Minden benne van, aminek a modern zenében benne kell lennie: művészet és egyediség, számtalan pörgős latin dallam keveredik hip-hop alapokkal, vagy épp zongora kísérettel… …A ”Motomami” olyan mint egy tehervonat a jövőből, ami gőzerővel érkezik felénk, fékek nélkül, Rosalía pedig az erő ami a vonatot hajtja.”

Az album bejelentés mellett vadonatúj dal is érkezett, amely a ”Saoko” címet kapta, és remekül tükrözi a ”Motomami” hangulatát. Áldás és átok, erő és sebezhetőség, vad nőiesség, rengeteg bátorsággal kiegészítve. A dalhoz videóklip is készült, Valentin Tetit rendezésében, amelyben hangulatos és színes snittek között láthatjuk az énekesnőt egy gyönyörű nőkből álló motoros bandában.