Rossz hír a Trónok harca és Jon Snow rajongói számára

2024.04.15. - 06:00

Kit Harington, aki Jon Snowt alakította a Trónok harca sorozatban, nemrég egy interjúban azt mondta, hogy a sorozat nem kap folytatást. Az újabb epizódok középpontjában éppen az ő karaktere állt volna.

Rossz hír a Trónok harca és Jon Snow rajongói számára

“Jelenleg nincsenek ilyen tervek. Semmi sem beszéltünk meg. A közeljövőre vonatkozóan sem vitattunk meg semmit” – mondta Harington egy AP interjúban, amikor éppen az új, “Blood for dust” című krimijét népszerűsítette.

A Trónok harca 2019-ben ért véget nyolc évad után, de szó volt egy lehetséges spin-offról. A rajongók három évet vártak az eddigi egyetlen előzmény-sorozatra, a Sárkányok házára. A történet két évszázaddal azelőtt játszódik, mielőtt kitört volna a csatározás a Vastrónért, a Westeros királyság nemesi családjai között. De újabb, a „Trónok harca” előzményeire fényt derítő sorozatokra úgy tűnik, egyelőre nem számíthatunk.

“Feldobtunk pár ötletet. Semmi sem jött be, és egyelőre hagyjuk” – mondta a 37 éves Harington, aki ismét együtt dolgozik a HBO-val, ezúttal az “Ipar” című drámasorozat harmadik évadán. Kit hozzátette, hogy “nagyon izgatott”, hogy csatlakozhat a londoni pénzügyi világnak szentelt sorozat szereplőgárdájához.

Fotó: Lloyd Bishop/NBCU Photo Bank/NBCUniversal/Getty Images