Sabrina Carpenter és Jenna Ortega könyörtelen harcot vív egy férfiért

2024.09.06. - 12:00
Horrorfilmek ihlették a popszcéna laktuális kedvencének legújabb zenei klipjét.
Sabrina Carpenter és Jenna Ortega könyörtelen harcot vív egy férfiért

A popcsillag Sabrina Carpenter és a színésznő Jenna Ortega megpróbálják megölni egymást miközben a szerelmük szívéért harcolnak. Szerencsére mindez csak a  “Taste” című új dalhoz készült klip forgatókönyvének része.

A “Taste” Carpenter legújabb albuma, a “Short n Sweet” része. A felvételhez készült videót Dave Meyers rendezte, és olyan kultikus horrorfilmek ihlették, mint a “Psycho”, a “Death Becomes Her” és a “Sikoly”. A klipben a két lány különösen brutális módon harcol egy fiú szívéért. Maga a zenei videó egy furcsa figyelmeztetéssel indul: „erőszakos képek”, és bizarr jelenetekkel folytatódik fegyverekkel, amputációkkal és vérrel teli vödrökkel. A videó csúcspontja az, amikor Carpenter és Ortega véletlenül megölik a partnerüket, akin nem akartak osztozni – ám az eset után, esküdt ellenségekből barátnők lesznek.

Egy korábbi, a Rolling Stone magazinnak adott interjúban az Sabrina Carpenter elárulta, hogy az utolsó albumán az eddigi legőszintébb dalai hallhatóak és arról is beszélt, miért érezte szükségét annak, hogy ennyire nyitott legyen a közönségével.

“Remélem, hogy az én hibáimon keresztül, megtalálják mindazt, amire szükségük van ahhoz, hogy átvészeljék az életet. Úgy gondolom, hogy minél nyitottabb vagyok a saját tapasztalataimmal, annál inkább érzik majd mások is, hogy az, ami velük történik, teljesen normális” – mondta Carpenter.

Az énekesnő már a turnéjára készül, amely ebben a hónapban indul az Egyesült Államokban, és 2025 elején Európába is elér.