Selena Gomez idén jó eséllyel vezetheti az Oscar-gálát

2022.01.17. - 15:00
Néhány napja már kiderült, hogy négy év után ismét lesz műsorvezetője a filmes világ legrangosabb eseményének, amelyet több más díjátadóval ellentétben, idén megrendeznek. A 94. Oscar-gálának a már ismert helyszín, a Dolby Theatre ad otthont, március 27-én. Az viszont még kérdéses, ki lesz az este házigazdája.
Selena Gomez idén jó eséllyel vezetheti az Oscar-gálát

Legutóbb Jimmy Kimmel vezette az Oscar díjátadót, 2018-ban. Azután a rendhagyó módon, különböző hírességek vezették fel a díjakat illetve a díjazottakat, majd a pandémia miatt a gála elmaradt, illetve rendhagyó módon tartották meg – ami a nézők érdeklődésének hiányához és a nézettség eséséhet vezetett. Tavaly csupán 10,4 millióan követték nyomon az eseményt, szemben 2020-al amikor még 23,6 millió néző ült a képernyők elé, hogy lássák az Oscar díjak átadását.

Az évek során olyan hírességek vállalták magukra az Oscar gála házigazdájának szerepét, mint Chis Rock, Ellen Lee DeGeneres, Billy Christal vagy Whoopi Goldberg. Most, hogy négy év után ismét műsorvezetőt kap az esemény, elindultak a találgatások, 2022-ben kié lesz ez a „szerep”.

A Spidermanként hírnevet szerzett brit színész Tom Holland, azt nyilatkozta, hogy ő szívesen vállalná, hogy levezesse a díjátadót, a Hollywood Reporter szerint pedig a gála producerei már tárgyalnak is vele. Egy másik értesülés szerint a Saturday Night Live sztárja, Pete Davidson lesz a 94. Oscar gála műsorvezetője, aki már szintén megbeszélést folytat a producerekkel – bár a Variety.com legutóbb arról számolt be, hogy ez nem hivatalos tárgyalás volt, és semmi konkrétumhoz nem vezetett – ami nem meglepő, hiszen az Oscar gálát az ABC televíziós közvetíti, míg Pete Davidson az NBC égisze alatt futó műsorban szerepel.

Az ABC szórakoztató műsorokért feleős elnöke, Craig Erwich nyilatkozata viszont inkább „súghat” az idei Oscar gála műsorvezetőit illetően – igen, többes számban..
Selena Gomez és szereplőtársai az „Only Murders in the Building” című vígjáték sorozatban, Martin Short és Steve Martin jó eséllyel lehetnek a 94. Oscar díjátadó ceremónia házigazdái. Erwich szerint ugyanis az „ikonikus trió” igen nagy népszerűségnek örvend „Mindenki szereti őket. Álomcsapat lennének. De ahogy mondtam rengeteg nagy tehetség van még, kikkel számolunk” – mondta Craig Ervich.

Fotó: Pxhere