Selena Gomez szívéhez a gyomrán át vezet az út

2024.03.13. - 11:00

Benny Blanco producer – nem mellesleg Selena Gomez pasija – , aki éppen „Open Wide: A Cookbook for Friends” című szakácskönyvét készül kiadni, elárulta, mennyire szeret főzni a szerelmének, vagyis Selenának.

Selena Gomez szívéhez a gyomrán át vezet az út

(Selena) Nagy rajongója a sült csirkének. Szóval mindent elkészítek, amiben van csirke” – mondta Benny a TalkShopLive-ban. „Vagy… szereti a levest. Tegnap forgattunk egy show-t, úgyhogy készítettem egy levest és elhoztam neki.” – mondta Benny Blanco.
„Mindig azokat a kis, tökéletes sült krumplikat szeretné, a könyvből. Szereti a tésztát is. Mindig együtt főzünk, ő nagyon jó szakács. Remekül szórakozunk, amikor együtt főzünk. Minden, amit teszünk, az az evésről szól.” – tette hozzá Blanco.

A Selena + Chef nevű főzőműsorban, maga Selena Gomez – aki szintén szenvedélyesen főz –  más-más szakácsot mutat be minden epizódban. Az 35 éves Benny és a 31 éves Selena decemberben erősítették meg, hogy egy párt alkotnak. Valentin napkor Benny a TikTokon elárulta el, hogy azzal lepte meg a szerlmét, hogy Kaliforniába rendelt neki a kedvenc savanyú uborkáiból, Texasból, és meg is sütötte  – ezt természetesen dokumentálta is és megosztotta a közösségi oldalon.

Fotó:  Allen Berezovsky/Getty Images