Selfie Múzeum: kalandos szobák, utazás a filmek és mesék világába

2024.03.28. - 11:00

A Denverben található Selfie Múzeum kalandszobáiban számos olyan installáció található, amelyekkel remek videókat és szelfiket lehet készíteni, hogy azután a közösségi médiában posztolhassuk. A hely kiváló lehetőséget kínál minden korosztály számára, különféle tartalmak létrehozásához a Facebookhoz, az Instagramhoz, TikTokhoz.

Selfie Múzeum: kalandos szobák, utazás a filmek és mesék világába

“Szórakoztató tereket szerettünk volna létrehozni, a kedvenc filmjeink és meséink alapján. A különleges szobákat, többek közt a kultikus sorozat, a “Jóbarátok” az “Alice Csodaországban” című mese és a vadnyugati életforma ihlették” – mondta Voice of Amerika adásában az egyik tulajdonos, Lucy Zales.
A selfie múzeumban a saját telefonunkkal készíthetünk képeket, de természetesen a látogatók bérelhetnek múzeumi fotóst is.
Itt – más múzeumokkal ellentétben – a szórakozás része az is, hogy mindent meg lehet érinteni, többek között a legendás Tesla-gömböt is.
A múzeum társalapítói ukránok, akik a Voice of America előtt megosztották, hogy a múzeum árbevételének 10% -át idős embereknek és gyerekek javára ajánlják fel a háború sújtotta hazájukban.