Shawn Mendes szünetet tart

2022.07.21. - 12:00
Híres popsztárnak lenni egyáltalán nem könnyű – vallotta be nemrég a multi platinalemezes énekes-dalszerző, Shawn Mendez, miután váratlanul felfüggesztette  a „Wonder: The World Tour” világkörüli turnéját.
Shawn Mendes szünetet tart

A zenész az Instagram oldalán adott őszinte magyarázatott arra, hogy miért szakítja meg a koncertkörútját: krónikus fáradságtól szenved és pszichés problémáktól szenved.

„15 éves korom óta turnékon énekelek. Ha őszinte akarok lenni, mindig is nehezemre esett távol lenni a szeretteimtől és a barátaimtól. Azt gondoltam, hogy készen állok az újabb turnéra,  de kiderült, hogy tévedtem. Miután az orvosommal és a stábbal konzultáltunk úgy döntöttünk, hogy most elsősorban a mentális egészségemre kell koncentrálnom” – írta a Grammy-jelölt énekes.

A „Wonder: The World Tour” Shawn Mendez ötödik koncertkörútja, amely 17 országot érint és idén júniusban startolt, a tervek szerint pedig a 87 koncertből álló turné 2023-ban ért volna véget. Azonban az Egyesült Államokbeli néhány fellépést követően Mendez bejelentette, hogy elhalasztja a következő három hétre meghirdetett koncertjeit. Arról egyelőre nem tudni, hogy ezeket a fellépéseket mikor pótolja, illetve hogy a halasztás hogyan befolyásolja a  „Wonder: The World Tour” 2023-ra tervezett európai koncertjeit.

Fotó: Universal Music