Shep Pettibone, William Orbit, Honey Dijon és Avicii remixekkel érkezik Madonna új albuma

2022.05.09. - 14:00
Madonna két korongon gyűjtötte össze a kedvenc slágereinek remixeit, amelyek júniusban jelennek meg, augusztusban pedig CD-n is elérhetővé válnak. Az albumokról az „Into The Groove” újragondolt változata, a You Can Dance Remix Edit áár hallható.
Shep Pettibone, William Orbit, Honey Dijon és Avicii remixekkel érkezik Madonna új albuma

A 2020-as “Madame X” –en hallható, “I Don’t Search I Find” dalszövegének részlete után elnevezett, “Finally Enough Love” lesz Madonna harmadik remix kollekciója, az 1987-es “You Can Dance” és a 2003-as “Remixed & Revisited” után. A korongon többek közt a néhai Avicii által újragondolt Madonna slágerek is hallhatóak, csakúgy, mint az énekesnő Britney Spears-szel, Justin Timberlake-kel vagy Nicki Minaj-zsal készült kollaborációnak újragondolt változatai. A 16 dalt tartalmazó album album június 24-től válik elérhetővé a streamig szolgáltatóknál, augusztus 19-én pedig fizikai hordozókon is piacra dobják.

Ezen kívül az énekesnő egy különleges kollekcióval is készül: a “Finally Enough Love: 50 Number Ones” című album Madonna 50 #1 klubslágerét gyűjti össze, köztük az énekesnő személyes kedvenceivel, valamint egyes felvételek ritka és/vagy eddig ki nem adott verzióit – remasterelt változatban. Az album digitális változatban jelenik meg augusztus 19-én.