Snoop Dogg és Mylie Cyrus is szerelmesen parádézik a Guccival

2022.02.23. - 11:00
Az olasz divatház ismét hatalmas partival népszerűsíti a Love Parade kollekcióját, a reklámkampányhoz pedig ezúttal is igazi sztárcsapatot sikerült összehozni.
Snoop Dogg és Mylie Cyrus is szerelmesen parádézik a Guccival

Alessandro Michele még tavaly novemberben mutatta be a Love Parade nevű 2022-es nyári kollekciót, egy látványos show-val a Hollywood Boulevard-on, ahol többek közt Macaulay Culkin, Miranda July és Steve Lacy, Jeremy Pope, Kodi Smit-McPhee és Jared Leto is vállalták a modell szerepét.

A divatház kreatív csapata most elkészítette a 70-es évek ihlette Love Parade kollekció reklámfilmjét, amelyben színes és dekadens party-t adnak. A mostani őrült, véget nem érő Hollywoodi buliba olyan hírességeket hívtak meg, mint Miley Cyrus, Jared Leto, Beanie Feldstein – ők hárman egyébként a Gucci hivatalos márkanagykövetei is – valamint Snoop Dogg és a Squid Game (Nyerd meg az életed) sztárja Lee Jung-jae, akik természetesen igazi retro-glam öltözékekben esznek-isznak, partiznak a The Velvet Underground tune “Venus in Furs” című dalára: trapéznadrágok, széles hajtókás zakók, bársony csokornyakkendők, szaténöltönyök, buja virágminták, (mű)szőrme gallérok, extravagáns napszemüvegek és ékszerek minden mennyiségben.

https://youtu.be/a0ebyT6Irg8