Sűrű napok várnak a OneRepublic-ra

2024.07.12. - 14:00

A „OneRepublic” mostanában elég elfoglalt. Július 12-én, vagyis ma jelenik meg az új albumuk az „Artificial Paradise”, vasárnap, július 14-én az olasz elektronikus producer-DJ párossal Meduzaával és a német énekesnővel Leony-val, Berlinben, 50 000 ember előtt a foci EB záróünnepségén először adják elő élőben a „Fire” című dalt, amely az Európai Labdarúgó-bajnokság hivatalos himnusza. Berlin után Ryan Tedderék New York felé veszik az irányt, ahol újabb fellépés vár rájuk.

Sűrű napok várnak a OneRepublic-ra

“Ezt a dalt kifejezetten a labdarúgás szerelmeseinek írtuk, hogy összekössön mindannyiunkat, és izgatottan várjuk, hogy lássuk, hogyan inspirálja a közönséget világszerte (…)” – mondta a OneRepublic énekese, Ryan Tedder.
Az UEFA EURO 2024 záróünnepségén a berlini Olympiastadiononban, július 14-én, rajongók élőben is hallhatják a “Fire”-t a Meduza, a OneRepublic és Leony előadásában.

Berlin után a OneREpublic átrepül az óceánon, hogy július 19-én és New Yorkban részt vegyen a „Today” című műsorban nyári koncertprogramjuk részeként, ahol a rajongók kedvenc dalait és néhány új számot is előadnak a friss, „Artificial Paradise” című albumukról. A show-t a Rockefeller Center az óriási üvegkirakatain át a rajongók ingyen követhetik.