Szegedre érkezik a svéd Rihanna

2024.07.30. - 12:00

Vadiúj, idén napvilágot látott lemezével érkezik a Tisza-partra augusztus 28-án, a legnagyobb hazai nyárzáró fesztivál nyitónapján Zara Larsson, így a Coca-Cola SZIN látogatói hallhatják először Magyarországon élőben a svéd világsztár ’Venus’ című albumának dalait és persze a korábbi nagy slágereket is.

Szegedre érkezik a svéd Rihanna

Már a Szegedi Ifjúsági Napok első napján elszabadulhatnak a táncos energiák, hisz a svéd világsztár, Zara Larsson elhozza Szegedre legújabb lemezének dalait. A “Venus” az énekesnő negyedik albuma, amit Zara még a megjelenés előtt úgy jellemzett: “áncolható dalok, egy igazán jó zenei gyűjtemény.”

Zara Larsson 10 éves volt, amikor hirtelen hatalmas népszerűség szakadt a nyakába, megnyerte ugyanis a Got Talent svéd változatát. A Céline Dion dal, mellyel elvitte a pálmát olyan hatalmas siker lett, hogy kislemez is készült belőle és hetekig kirobbanhatatlan volt a svéd slágerlistákról. 2015-ben az év egyik meghatározó popslágerével robbant be a nemzetközi zemei színtérre: a “Lush Life”-ot folyamatosan játszották a rádiók, a szám ma a YouTube-on már több, mint 840 millió megtekintésnél jár, 24 ország slágerlistájára került fel és a Spotify-on közel 1,5 milliárd streamelésnél tart. Zara Larsson nevéhez több sikeres kollaboráció is fűződik, mint a “Never Forget You” MNEK-kel, a “Girls Like Tinie” Tempah-val vagy a “This One’s for You” David Guettával és persze a Clean Bandit-tel elkészült “Symphony”, ami nagy rádiós siker lett itthon is. Zara Larsson – akit a Times magazin beválogatott a legbefolyásosabb tinik közé, és felkerült a Forbes 30 legbefolyásosabb 30 év alattiak listájára is – a szintén svéd ABBA egyik slágerét is rendszeresen előadja koncerteken, így minden bizonnyal a SZIN-en is elhangzik majd a “Lay All Your Love On Me”. És persze a legújabb album, a ’”Venus” slágereit is élőben hallhatjuk, amelyek közül az első kislemezdal, a “Can’t Tame Her” a hazai rádiós toplistára is felkerült.

Zara Larsson koncertjén biztosan hatalmas bulira számíthatunk hiszen az énekesnő köztudottan elképesztő  hangzulatot tud teremteni a színpadról.

A Tisza-parti fesztiválon természetesen Zara koncertje mellett lesz még produkció bőven, hisz a hazai pop-rock-hip-hop szcéna java mellett – többek közt a Coca-Cola SZIN-en zárja a nyarat majd Azahriah is – érkezik  Armin Van Buuren és Kamrad is.