"Szeretettel készült" - itt az új Rag'n'Bone Man album

2024.10.18. - 14:00
A „What Do You Believe In?” című zenei anyag a élet univerzális kérdéseit kutatja.
"Szeretettel készült" - itt az új Rag'n'Bone Man album

A „Rush of Blood”, „What Do You Believe In?” és „Pocket” című kislemezek sikere után, a brit énekes Rag’n’Bone Man ezeket a dalokat további 14 számmal egészítette ki, és egy új stúdióalbumon gyűjtötte össze ez lett a „What Do You Believe In?”

Az album címe What Do You Believe In?, és az élet alapvető kérdéseire keresi a válaszokat, miközben a család jelentőségét helyezi középpontba, mint az erő és vigasz forrását.Az új albumon ismét megmutatkozik  Rag’n’Bone Man azon képessége, hogy őszinte történeteket ötvözzön modern zenei produkcióval. A „What Do You Believe In?” a soul hangzást ötvözi 2000-es évek hip-hop elemeivel – egy olyan műfajjal, amely nagy hatással volt a zenei stílusára. Az új album remek lenyomata az énekes művészi fejlődésének is.

 „Bár izgatottan és kissé idegesen várom az új album megjelenését és az emberek véleményét, amikor felteszem a lemezt a gramofonra, hallom, hogy valami igazat hoztam létre. Ezzel az albummal az életet ünneplem, minden fordulatával együtt. Szeretettel készült” mondta az új albumról Rag’n’Bone Man.

📷Per Ole Hagen /Getty Images